Gastronomija

Domaća

KUHINJA

Naša kuhinja je isključivo domaća, tj. nudimo proizvode proizvedene u našem domaćinstvu: kobasice češnjovke, domaći špek, šunka, čvarci. Olakotne su nam pogodnosti što u našoj blizini ima OPG-ova gdje možemo nabaviti svježe mlijeko, kravlji svježi sir i vrhnje, sušeni kravlji i kozji sir, patke, pure, kokoši, piliće, janjce, odojke, jaja te razno povrće.

Vrhunska

VINA

U našem podrumu možete kušati sljedeća vina: graševina, rajnski rizling, sauvignon, pinot bijeli, cabernet sauvignon, muškat žuti. Osim dobrog vina možemo Vam ponuditi i dobru domaću šljivovicu te razne vrste domaćih likera iz vlastite proizvodnje: liker od jagode, višnje, divlje trešnje, oraha, kupine…
Naš vinski podrum bogat je vrhunski nagrađivanim vinima koji su čuvani na stalnoj temperaturi u jedinstvenom ambijentu. Posjetili su ga najiskusniji kušaći vina kako bi se iz prve ruke uvjerili na visoku kvalitetu vina koju proizvodi seljačko domaćinstvo Stjepan Čulig. Pozvani ste da zajedno sa nama svake godine početkom jeseni prisustvujete u berbi grožđa te se uvjerite u način izrade ovog vrhunskog nektara.
Tradicionalno svake godine, kod nas se obilježava i proslava Sv. Martina poznatije kao Martinje. Također, možete prisustvovati obilježavanju početka radova u novoj vinogradarskoj godini, popularno znano kao Vincekovo.

Darovi

PRIRODE

Pošto se nalazimo u kraju gdje nam je bogomdano da možemo puno iskoristiti iz prirode spravljamo čajeve od šipka, bazge te raznih ljekovitih trava, a također sami pripremamo pekmeze od sezonskog voća.
KONTAKT
Položaj našeg domaćinstva smješten je u blizini velikih europskih centara i
znamenitosti (Zagreb – 55 km, Plitvička jezera – 93 km, Ljubljana – 116 km, Beč -
420km, Dubrovnik – 563 km, Rijeka – 130 km itd).
PRIZNANJA
phone
TELEFON 00 385 99 2731134
00 385 98 364392
location
ADRESA Vrhovac 68 L, 47280 Ozalj, Hrvatska