O nama

Obitelj Čulig

POVIJEST

Naše domaćinstvo sagrađeno je na staroj djedovini obitelji Čulig nazvanoj Boljevidovac. Domaćinstvom upravlja gospođa Ankica i njen suprug gospodin Stjepan Čulig, te još nekoliko djelatnika po potrebi.
Izgradnja je počela u proljeće 2000.g. Usporedno s izgradnjom počele su i zamisli o izgradnji ne samo stambenog prostora već i prostorom za bavljenje seljačkim turizmom. Zamisli i ideje dolazile su spontano.
Da bi se naše zamisli realizirale tu je bio naš dugogodišnji djelatnik Juraj Ferenac koji je sve naše ideje proveo u djela.

Naša

LOKACIJA

Gledajući prema zapadu pogled se pruža prema Sloveniji, Žumberačkom i Samoborskom gorju te s druge strane na rijeku Kupu i Pokupsku dolinu. U neposrednoj blizini na obali Kupe smjestio se drevni grad Ozalj sa svim svojim ljepotama: Starim Gradom, Etno selom, hidroelektranom, … Odmah preko brda u malom ali lijepom Krašiću nalazi se rodni dom i Svetište Blaženog Alojzija Stepinca. Popnete li se malo više naći ćete se u Loviću Prekriškom na Vidikovcu odakle Vam za lijepa vremena pogled seže u nekoliko susjednih županija. “Tko nije bio na Loviću Prekriškom taj se nije nagledao hrvatske domovine” kazao je Davorin Trstenjak.
KONTAKT
Položaj našeg domaćinstva smješten je u blizini velikih europskih centara i
znamenitosti (Zagreb – 55 km, Plitvička jezera – 93 km, Ljubljana – 116 km, Beč -
420km, Dubrovnik – 563 km, Rijeka – 130 km itd).
PRIZNANJA
phone
TELEFON 00 385 99 2731134
00 385 98 364392
location
ADRESA Vrhovac 68 L, 47280 Ozalj, Hrvatska